Chocolate and marshmallow birthday cakeRudenėlis mus vis nepaliaujamai lepina. Savo šiltais orais, saulute, akį glostančiu raudoniu ir auksu. Tokią šviesią ir šiltą rudens dieną taip gera švęsti 2 metukų „Sielos namų” gimtadienį.

Neįtikėtina, rašau jums jau 2 metus, o tuo pačiu dar tik dvejus metus. Šiandien atrodo, kad niekada ir nebuvo kitaip. Kaip kad į gyvenimą atėję vaikai rodos ten buvo visada, net sunku prisiminti, kaip buvo, kai jų nebuvo. Taip ir man su „Sielos namais”.

Ir tiek daug per tuos dvejus metus buvo – ir straipsnių, ir darbo su savimi, ir terapijų, ir dalinimosi asmenine patirtimi – malonia bei skausminga ar pamokančia. Kartu su jumis mokėmės atrasti kelią į save, į savo sielą, priimti ir pamilti save besąlygiškai, išmokti teisingai programuoti save, atsakingai rinktis žodžius, sekti ir suprasti ženklus, planuoti savo laiką ir darbus, medituoti, augti dvasiškai ir psichologiškai, surasti svajonių veiklą ir svajonių partnerį, skleistis ir žydėti kartu su meno terapija ir kūrybingumo vystymu…

Central Park, Manhattan, New York City, United States, USAAčiū tiems, kurie buvote kartu su manimi nuo pat 2012 metų spalio 12 dienos, kai pirmą kartą kreipiausi į jus. Ačiū tiems, kas prisijungėtė tik vakar. Ačiū jums visiems, kad esate „Sielos namų” dalis, kad kuriate kartu su manimi šį projektą, dalindamiesi savo atsiliepimais, nuomonėmis, siųsdami mano straipsnių nuorodas savo draugams, rašydami man asmeninius laiškus su klausimais ir atsiliepimais bei tiesiog šiltais žodžiais. Ačiū, kad kartu su manimi kuriate gražesnę aplinką, kurioje gera būti, dalintis ir tobulėti.

„Sielos namai” mano gyvenimui suteikė tokią didelę prasmę, kokios dar niekuomet nebuvo. Kodėl? Tvirtai jaučiu ir nuolat gaunu patvirtinimus to, kad būtent ši veikla buvo man skirta kaip aukštesnė misija, o kai eini Širdies keliu – visa Visata padeda įgyvendinti šį tikslą. Kurdama „Sielos namų” projektą ir jo formatą išplėtusias meno terapijos dirbtuvės, ne tik radau visišką savirealizaciją, begalinį dalinimosi džiaugsmą, svarų atgalinį ryšį, bet ir galimybes augti pačiai bei pajusti pagalbos kitam magiją. Todėl šia šventine proga dar kartą kiekvienam iš jūsų noriu nuoširdžiai palinkėti surasti veiklą, kurioje ne tik būtumėte savimi, vertinamas ir reikalingas, bet ir galėtumėte maksimaliai išnaudoti savo turimus talentus bei tuo prisidėti prie kitų žmonių gerovės.

Su meile,

Sielos namai

dalintis

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}